ZORGVOORWAARDEN

Betalingsvoorwaarden

Kijk welke betalingsvoorwaarden voor u van toepassing zijn.

  1. Aanvullende tandartsverzekering: voor de meeste zorgverzekeraars geldt dat wij de rekening aan de zorgverzekeraar sturen. U krijgt eventueel via onze factoringmaatschappij een nota voor de Eigen Bijdrage ,behalve van CZ en VGZ die regelen dit zelf. Als u een nota krijgt via onze factoringmaatschappij NMT Infomedics dan wordt die verzonden via uwnota.nl.
  2. Geen aanvullende tandartsverzekering: Wij kunnen de rekening niet bij de zorgverzekeraar indienen. U schiet het bedrag ter plekke voor (contant/pin-transactie), u rekent gelijk af aan de balie (uitgezonderd uitzonderlijke gevallen)
  3. De spoedgevallendienst: u rekent zelf ter plekke af. U krijgt hiervoor van tevoren de instructies via de doktersdienst (0900-1515).

 

 

Betaling van de rekening

De betaling van uw rekening kan op verschillende manieren bij ons voldaan worden.

A. Via de zorgverzekeraar
Heeft u een tandartsverzekering bij een van onderstaande zorgverzekeraars dan ontvangt u de rekening van uw zorgverzekeraar. Indien u een aanvullende verzekering heeft krijgt u natuurlijk een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Is de rekening  hoger dan uw vergoeding? Dan betaalt u de rest aan ons bij het eerstvolgende bezoek.

Wanneer de zorgverzekeraar de factuur afwijst – om welke reden dan ook – wordt de rekening naar de patiënt verzonden, met als gevolg dat bij het eerstvolgende tandartsbezoek u deze gelijk dient af te rekenen als u hem nog niet aan onze factoringmaatschappij (NMT Infomedics) heeft betaald.

Bent u van verzekering veranderd? Neem dan bij uw eerstvolgende bezoek aan de praktijk uw nieuwe zorgpas mee. De assistente voert de wijziging voor u door.

 

U krijgt geen rekening meer van ons als u aanvullen tandverzekerd bent bij: (deze lijst wordt eind januari 2016 aangepast)

CZ GROEP

1.CZ
2.OHRA
3.DELTA LLOYD

ACHMEA GROEP

4.ZILVEREN KRUIS ACHMEA
5.INTERPOLIS ZORGVERZEKERINGEN
6.OZF ACHMEA
7.AVERO ACHMEA
8.AGIS ZORGVERZEKERINGEN
9.FBTO
10.AEVITAE (AVERO ACHMEA)
11.IAK (AVERO ACHMEA)
12.TURIEN & CO ASSURADEUREN B.V. (AVERO ACHMEA)
13.AGIS ZORGVERZEKERINGEN N.V.
14.DE VRIESLAND
15.CARESCO BV (AVERO ACHMEA)

MENZIS GROEP

16.MENZIS
17.ANDERZORG
18.AZIVO
19.MCA REGELING ZORG ASIELZOEKERS

VGZ GROEP

20.UNIVE
21. UVIT (ST.ZIEKTEKOSTENVERZEK.KRIJGSMACHT)
22.VGZ
23.IAK VERZEKERINGEN(VGZ)
24.CARESCO (VGZ)
25.TURIEN EN CO (VGZ)
26.AEVITAE(VGZ)
27.IZZ
28.IZA NEDERLAND
29. UVIT (IZA GEMEENTEN)
30.UMC
31.AEVITAE(NV VGZ CARES)

ONVZ GROEP

32.ONVZ
33.VVAA
34.PNOzorg

ASR GROEP

35.DE AMERSFOORTSE
36.DITZO
37.IAK
38.AEVITAE(ASR)
39.CARESCO(ASR ZIEKTEKOSTEN)

ENO

40.ENO

 

B. De rekening gaat via u Indien u geen tandartsverzekering heeft dan wordt u verzocht de rekening gelijk te betalen bij de balie.

Heeft u met de tandarts een behandelplan opgesteld dat hoog uitvalt voor u? Dan kunt u via NMT Infomedics of via uw verzekeraar een aanvraag indienen om in termijnen te betalen. Voor meer informatie neemt u contact op met NMT Infomedics patiëntenservice (0900-7777771) of met uw zorgverzekeraar.