Adres | Velperweg 138, 6824 HN Arnhem | 026-3614731 | contact@tandarts-in-arnhem.nl AFSPRAAK MAKEN

Veranderingen nieuwe jaar 2016

Wij willen u via deze weg een goed en gelukkig 2016 toewensen. We hopen u in goede gezondheid in de praktijk terug te zien, en dat de samenwerking op dezelfde prettige manier voortgezet kan worden.

Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor de afwikkeling van de declaraties bij de zorgverzekering (indien u natuurlijk een aanvullende tandverzekering heeft). Om de administratieve processen te versnellen hebben wij besloten direct een verandering voor 2016 in te voeren. De patiënten die niet aanvullend verzekerd zijn moeten de rekening nu rechtstreeks aan de balie betalen. Wij kunnen deze niet meer indienen bij uw verzekering. Als u wel aanvullend tandverzekerd bent en u heeft een Eigen Bijdrage, dan krijgt u een rekening van onze factoringmaatschappij NMT Infomedics (nota komt via uwnota.nl). Als dit bedrag lager is dan €10 dan vragen wij u deze bij uw eerstvolgende bezoek aan de balie te voldoen.

Als u vragen hierover heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via contact@tandarts-in-arnhem.nl of bellen op 026-3614731.

Met vriendelijke groeten,

Het team van Praktijk voor Tandheelkunde “Welkom”