Adres | Velperweg 138, 6824 HN Arnhem | 026-3614731 | contact@tandarts-in-arnhem.nl AFSPRAAK MAKEN

Jaarwisseling

Dit jaar is een heel belangrijk en feestelijk jaar voor onze praktijk: het eerste sinds zijn overname door mij, het vijfde jaar van zijn nieuwe leven. Het was een moeilijk maar zeer voldaan en succesvol jaar. Dit jaar hebben wij weer het genoegen gehad om er voor u te zijn. Wij hebben ons best gedaan om een rustige en aangename sfeer in de praktijk te creëren en u een goede tandheelkundige zorg te bieden.
Voor de jaarwisseling willen wij het afgelopen jaar samenvatten en u informeren over onze verdere plannen en de aankomende veranderingen in de tandheelkundige zorg (het experiment van vrije tarieven v.a. 01-01-2012).
Dit jaar, in tegenstelling t voorgaande jaren, hebben wij een groot deel van de patiënten kunnen behandelen. Ook meerdere patiënten die al jaren de tandarts hebben vermeden hebben wij met succes kunnen bereiken. Tevens staan onze deuren ook open voor nieuwe patiënten.
De aangeboden tandheelkundige hulp heeft uitbreiding gekregen met betrekking t esthetiek (nieuwe mogelijkheden van Tanden bleken, “Snap on Smile” methode, Onzichtbare beugels (ClearCorrect), Anti-Snurk apparaten en behandelingen aan de patienten met OSAS, Implanlogie en implantaatgedragen structuren (kronen, bruggen en het befaamde Klikgebit-de royale oplossing voor het loskomen te zitten van de onderprothese, in de meeste gevallen ook vergoedt door de verzekeringsmaatschappijen) etc… Allerlei informatie over deze en vele andere behandelingen (inclusief voorbeelden uit eigen praktijk) kunt u vinden op onze website bij de “BEHANDELINGEN“. U kunt altijd uw vragen stellen aan ons personeel.

De tandartsen staan geregistreerd in KRT(Kwaliteitsregister Tandartsen). Er worden regelmatig cursussen georganiseerd voor onze team om op de hoogte van de renovaties in de te tandheelkunde te blijven en deze te gebruiken in onze dagelijkse werk.
Wij geven extra aandacht aan hygiëne-maatregelen, legionella-preventie, gebruik van goede apparatuur en er is een jaarlijks onderhoudsschema.
We zijn goed gekeurd door de Inspectie van de Gezondheidszorg.
Wij zijn elke dag geopend en werken ook in de avonduren. Patiënten met pijnklachten worden per direct behandeld, wat helaas kan leiden t verschuivingen in de planning en vertragingen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wij doen er alles aan om de afspraken volgens het tijdschema te laten verlopen. Het is altijd mogelijk om tijdens de wachttijd van een kopje thee of koffie te genieten en wat informatie te krijgen van filmpjes die op een speciale TV-scherm (“DentalView”) worden geont in onze gezellige wachtkamer.