ONZE TANDARTSPRAKTIJK

Patiënten aan het woord…

Wat zijn de ervaringen van patiënten? Onderstaand een greep uit de vele waarderingen.

 

Langs deze weg wil ik mijn tevredenheid over de behandeling bij drs. Dmitry Shakhin uiten.
Hij heeft een luisterend oor en is heel handig. Ik voelde mij gehoord en begrepen, bovenal is de werk wat hij levert van goede kwaliteit. Ook al kom je niet graag naar tandarts, zou ik hem iedereen aanbevelen. Hij neemt tijd, legt goed uit en samen maak je beslissing.  Dat maakt hem zeker een van de goede tandartsen die ik ook heb ontmoet.

Met vriendelijke groet,
Aleksander Ryjov

***

“Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid, de kwaliteit en klantenvriendelijkheid van deze praktijk!”

Dhr. R.M. Peters van Neijenhof

***


“In vele woonplaatsen een tandarts gehad, maar nog nooit zo prettig en goed!”

Mw. W. van Roosmalen-Floor, Arnhem

***

“Nadat ik vorig jaar na een parodontale behandeling een voortand in mijn onderkaak moest missen, bedacht Dr. Moussian hiervoor een fantastische oplossing.
Het ziet er nu weer prachtig uit. Ik ben er zeer tevreden over en ben blij met zo’n kundige en creatieve tandarts.”

T. de Vries, Velp

***

“Door mijn angst voor de tandarts was mijn gebit in slechte staat. Sinds ik onder behandeling ben bij deze tandartspraktijk voel ik me een stuk zelfverzekerder en weet ik dat tandartsen geen kwade mensen zijn. Ze hebben het beste met hun patiënten voor. Vooral de sfeer in de wachtruimte is erg geruststellend, voor mij nooit geen andere tandartspraktijk meer!!!”

Uit onze tevredenheidsenquête

***

“Ik was met mijn dochtertje bij deze tandarts en ze is heel erg bang voor de tandarts,
Maar door de werkwijze en aandacht die ze haar gaven, vindt mijn dochter het niet erg meer om naar de tandarts te gaan. Ze zijn heel erg klant- en kindvriendelijk. Ik was geen patiënt, maar ben direct overgestapt!”

Uit onze tevredenheidsenquête

***

“Ik ben heel erg bang voor de tandarts, maar vind het hier gewoon heel fijn. Ze hebben alle begrip, luisteren goed en leggen goed uit wat ze gaan doen. Het zijn ontzettend fijne mensen en dus krijgen ze van mij een dikke 10.”

Uit onze tevredenheidsenquête

***

“Beste tandarts Michael Moussian,
Het is gebruikelijk dat klachten van patiënten bij de directeur terecht komen en dat complimenten van patiënten binnenskamers blijven.
Welnu, ik wil mijn complimenten over Inbar Salter aan ù melden.

Zij heeft mij op 21 maart een wortelkanaalbehandeling gegeven en dat was superklasse! Ik ben begin 2010 bij Inbar terecht gekomen en de liefdevolle manier waarop zij met haar patiënten omgaat is iedere keer weer een weldadige ervaring. Met veel geduld en in alle rust behandelt zij haar patiënten. Er ontgaat haar niets. Ook de manier waarop zij tijdens de behandeling met haar assistente(s) communiceert is met respect. Inbar weet dat ze klasse werk levert, maar blijft bescheiden.

Met vriendelijke groet,

Wim Serlie”

***

“Heel goede praktijk, aardige en bekwame tandartsen, vriendelijke assistentes. Ik was behandeld door D. Shakhin en ben zeer tevreden met deze tandarts. Het was een kundige behandeling met goed overleg vooraf.”

***

“Goede tandarts, weet wat hij doet en legt het goed uit. Zakelijk en correct, goed op de hoogte van moderne technieken”

Mevrouw van Bergen, van Mediquest.nl

***

“Ik ben heel erg blij om bij deze praktijk te horen: een heel professioneel, attent en warm team. Aardige en hulpvaardige behandelaars met veel aandacht aan zowel medische als financiële aspecten, dankzij hun positie en goede organisatie van het werk.

Kortom : Mensen die met Mensen omgaan.”

drs. S. Lotz

***

” Er hangt een fijne sfeer”   “Vriendelijke benadering”   “Ik was bang maar nu niet meer”

Uit onze tevredenheidsenquête

***

“Na diverse vervelende en pijnlijke ervaringen met tandartsen in het verleden ben ik enorm blij met de praktijk van dr. Moussian. De sfeer is vriendelijk en ontspannen en de voorlichting over ingrepen en behandelingen (en bijbehorende kosten) vind ik uitstekend. Iedereen doet zijn/haar best om me op mijn gemak te stellen en er wordt naar gestreefd om de behandelingen voor mij zo pijnloos mogelijk te maken. Er wordt ook altijd geprobeerd om tanden en kiezen zoveel mogelijk te behouden. Kortom: ik kan deze tandartspraktijk van harte aanbevelen en hoop dat het team nog lange tijd zo zal blijven functioneren.”

Tineke Huybens

***