CONTACT

Afspraak maken bij onze tandartspraktijk

Voor een afspraak kunt u ons bereiken via:

 

I.V.M. DE ONTWIKKELINGEN RONDOM HET CORONAVIRUS ZULLEN ALLE VERWERKINGEN VAN NIEUWE PATIËNTENGEGEVENS LANGER DUREN!

 

Direct inschrijven voor nieuwe patiënten:

 

Om u bij onze tandartspraktijk in te schrijven vragen wij uw dossier van de vorige tandarts (inclusief foto’s) naar ons op te sturen of te mailen en de twee volgende formulieren volledig in te vullen: Inschrijfformulier en  Gezondheidsvragenlijst (of als PDF-bestand te downloaden).

 

Uw inschrijving wordt zo snel mogelijk verwerkt en u krijgt uw eerste controleafspraak. Er wordt hiervoor telefonisch of per e-mail contact met u opgenomen. Indien wij u nog niet kunnen helpen is het raadzaam uw oude tandarts raad te plegen. Als u hiervoor geen tandarts had belt u de spoedgevallendienst (0900-1515)

 

Op uw eerste bezoek wordt meestal kennis gemaakt met de hoofdtandarts - de directeur van de praktijk – Dr. Michael Moussian. Uw gebit en medische status worden gecontroleerd, een behandelplan voorgesteld en vervolgens (in het geval van nood) een afspraak gemaakt bij een van de tandartsen van de praktijk en/of een preventieassistente.

 

Gegevens vorige tandarts

Zodra u zich als nieuwe patiënt via onze website heeft ingeschreven verzoeken wij u uw vorige tandarts op de hoogte te stellen en uw dossier inclusief foto’s op te laten sturen naar ons. Zonder dit dossier kunnen wij u helaas niet accepteren als nieuwe patiënt. Heeft u geen dossier dan kunt u dit op een inschrijfformulier vermelden met de reden (bijvoorbeeld jaren niet geweest of u bent vanuit het buitenland hier komen wonen). Wij nemen na uw inschrijving altijd contact met u op voor het maken van een eerste afspraak. Als er problemen zijn met uw dossier kunt u dat met de assistente aan de telefoon bespreken.

 

Gezondheidsvragenlijst

Tijdens de eerste afspraak wordt de algemene gezondheid met u doorgenomen aan de hand van de gezondheidsvragenlijst. Het is de bedoeling dat u de vragenlijst van tevoren, naar waarheid, invult. U hebt dan ook nog de mogelijkheid om namen van bijvoorbeeld medicijnen op te zoeken. Sommige aandoeningen/ziekten en medicijnen kunnen van invloed zijn op de behandeling en soms is het nodig om de behandeling hierop aan te passen. Het is belangrijk (voor uw eigen gezondheid!) om de vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen. Vanzelfsprekend worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Het is de bedoeling dat u alle dikgedrukte vragen invult.

 

Regelmatige halfjaarlijkse controle en oproepsysteem

U krijgt van ons een oproepkaart per post of per e-mail als u nog geen afspraak heeft gemaakt voor de halfjaarlijkse controle. Vergeet voor een oproep per e-mail niet uw e-mailadres aan ons door te geven. Voor goed medisch onderhoud en effectieve communicatie binnen de praktijk volgt elke patiënt zijn regelmatige halfjaarlijkse controle door een tandarts, met een preventieve behandeling door een preventieassistente. De preventieassistente reinigt alvast uw gebit en dan komt de tandarts bij u de controle doen.

 

Afspraak maken

U kunt afspraken zowel telefonisch als via e-mail maken (zie contactpagina). Wijzigingen van uw gegevens geeft u bij voorkeur per e-mail door. Reacties naar aanleiding van behandelingen of adviezen zijn ook meer dan welkom per e-mail.

 

SMS-service

Iedereen die zijn mobiele nummer aan ons heeft doorgegeven krijgt de dag voor zijn/haar afspraak ’s ochtends een sms ter herinnering. Met deze extra service helpen wij onze patiënten aan hun afspraak herinneren. Een storing in het sms-systeem kan geen reden zijn voor het missen van een geplande afspraak. Wilt u ook in het sms-systeem opgenomen worden? Laat ons dan uw telefoonnummer weten door te bellen of te mailen.