Behandelingen

Snap-on smile

Lumineers vormen de meest duurzame en mooiste oplossing voor een stralend gebit. Het nadeel is dat ze duur zijn. Daarom heeft Denmat naast Lumineers nu ook Snap-on-Smile ontwikkeld.

Snap-on-Smile biedt u de mogelijkheid goedkoper een perfecte lach te krijgen. Mocht u nog niet direct aan Lumineers willen beginnen, dan is Snap-on-Smile een ideale tussenstap. U krijgt een perfecte lach en ziet direct wat Lumineers voor u zouden betekenen. De behandeling voor een Snap-on-Smile geschiedt zonder injecties en tandbewerkingen.

SnapOnSmile1 tandartspraktijk WELKOM in Arnhem SnapOnSmile1 tandartspraktijk WELKOM in Arnhem

Bent u nog  niet zeker over uw nieuwe lach? Dan is Snap-on Smile de uitkomst. U krijgt met deze oplossing een volledige reconstructie van uw gebit en ziet direct het resultaat.

Snap-on-Smile kan over uw gehele gebit worden geplaatst. In slechts twee korte bezoeken krijgt u uw Snap-on-Smile. Bij het eerste bezoek wordt er een afdruk gemaakt van uw gebit. De afdruk wordt vervolgens naar het lab in de Verenigde Staten gestuurd. Bij het tweede bezoek wordt de Snap-on-Smile geplaatst.

 

SnapOnSmile1 tandartspraktijk WELKOM in Arnhem SnapOnSmile1 tandartspraktijk WELKOM in Arnhem
Voor de behandeling Na de behandeling